ЧОТИРИЛАПИЙ ПОМІЧНИК - 17 Грудня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Грудень » 17 » ЧОТИРИЛАПИЙ ПОМІЧНИК
10:40
ЧОТИРИЛАПИЙ ПОМІЧНИК

Людина в процесі життєдіяльності рухається еволюційним шляхом, підвищуючи ефективність своєї праці в різних галузях. З давніх-давен вона удосконалювала способи полювання, мисливську зброю і спорядження. Великим поштовхом для розвитку мисливства стало приручення людиною вовка 10-15 тис. років тому, якого почали використовувати для полювання .

Сьогодні полювання з мисливським собакою приносить мисливцю не лише більше трофеїв, а й незрівнянне задоволення від спостереження за роботою собаки, відчуття присутності надійного помічника, надає азарту і емоційної насиченості полюванню. В статті П роців О. Чотирилапий помічник. З історії розведення мисливських собак / О. Проців // Лісовий та мисливський журнал. – 2014. – № 5. – С. 42–45 , яка присвячена цій темі, цікаво буде дізнатися про книжку присвячену розведенню мисливських порід собак, яка вийшла друком у 1608 р., про «Клуб по догляду та дресируванню мисливських собак», організований 1905 р. та багато інших цікавих історичних матеріалів.
Часопис знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 218 | Додав: texnik | Теги: Полювання , Собака , мисливство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]