Головна » 2016 » Травень » 10 » ДЕКУПАЖ
17:42
ДЕКУПАЖ

Запрудська Є. Ю. Декупаж / Є. Ю. Запрудська. – Х. : АССА, 2016. – 64 с.

Декупаж, або серветкова техніка – це рукоділля, яке виникло ще в Середньовіччі, але не втратило актуальності до наших днів. Більше того, в останні роки цей вид творчості переживає друге народження. З’являються нові техніки, матеріали, майстри та школи декупажу . Якщо озброїтися знаннями про матеріали та інструменти, розібратися в техніках і підключити фантазію, декупаж може стати бездонним джерелом для реалізації найвигадливіших ідей. Універсальність даного виду рукоділля полягає в тому, що за допомогою нього можна декорувати будь-яку поверхню.

В даній книзі авторка намагається відповісти на всі запитання, що постають перед початківцями, і відповіді на які, на жаль, не можна знайти в інших виданнях. Майстриня максимально просто описує техніки, обравши ті з них, які дають дійсно гарний та ефективний результат роботи.

Завітайте до відділу інформації та документів виробничої тематики ознайомтеся з виданням і надихніться на створення власного шедевра!

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 151 | Додав: texnik | Теги: серветкова техніка , рукоділля , декупаж | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]