ІНФОРМАТИКА - 3 Серпня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Серпень » 3 » ІНФОРМАТИКА
13:10
ІНФОРМАТИКА

Форкун Ю. В., Длугунович Н. А. Інформатика: навч. посіб. / Ю. В. Форкун, Н. А. Длугунович. – Л. : «Новий Світ-2000», 2015. – 464 с.

Сучасний етап розвитку економіки та суспільства характеризується небаченим зростанням обсягів інформаційних потоків. Це відноситься  практично до всіх сфер людської діяльності. Принциполва новизна теперішнього етапу розвитку економіки полягає в тому, що всі управлінські та виробничі процеси підтримуються новими інформаційними та комунікаційними технологіями, інформаційними системами, які є базисом для нових джерел продуктивнсоті економіки та формування глобальної економіки загалом. Тобто на сучасному етапі розвитку суспільства неабияка роль відводиться інформації та інформаційним технологіям.

Майбутні спеціалісти в теперішніх умовах етапі розвитку економіки повинні володіти як загальними знаннями з основ інформатики, так і специфічними, які потрібні для ефективної реалізації професійних навиків, забезпечення прийняття ефективних управлінських рішень.

У посібнику  висвітлено системні відомості про особливості інформатики як науки, найуживаніші та найновіші на час виходу книги у світ апаратні та програмні засоби персональних комп’ютерів і методи роботи з ними – операційну систему Microsoft Windows 7, пакет Microsoft Office 2010, середовище розробки додатків Microsoft Visual Studio 2010 тощо.

Даним посібником можна скористатись у відділі інформації та документів виробничої тематики. Він буде корисним для студентів економічних спеціальностей, викладачів вищих навчальних закладів і всіх, чия діяльність стосується сфери інформатики, комп’ютерної техніки та комп’ютерних технологій.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 66 | Додав: texnik | Теги: інформатика , інформаційні технології | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]