Головна » 2013 » Травень » 28 » Ключі від ліфта
13:25
Ключі від ліфта

Міла Іванцова — українська письменниця, перекладач, журналіст та педагог. Ії твори вперше з’явилися на вітчизняному книжковому ринку у 2009 році і за короткий час талановита киянка змогла завоювати численну читацьку аудиторію серією жіночих романів. Для багатьох сучасних письменників стартом стали літературні конкурси. Так спробувала свої сили і Міла Іванцова - на славнозвісній «Коронації слова», і видавці звернули увагу на талановитого автора. Ії прозі притаманне глибинне розуміння життя, несподіване рішення парадоксальних ситуацій, розуміння людської натури. «Письменник – не той, хто пише, а той, кого читають» - таким є творче кредо Міли Іванцової. Герої її книг – звичайні люди, котрі намагаються відшукати своє місце в житті та власний рецепт щастя. Нерідко читачі впізнають в них себе. Напевно в цьому й полягає секрет популярності романів цієї непересічної жінки. Міла Іванцова відома як письменниця, що в творчості та в житті надає перевагу реальним історіям, людям та ситуаціям. Однак цього разу вона здивувала всіх своїм новим фантастичним романом «Ключі від ліфта» , в якому зачаровані ключі протягом двох діб здатні відімкнути будь-які двері. Навіть більше – вони стають своєму господареві «ключами від долі» .
Роман Міли Іванцової «Ключі від ліфта» вийшов у світ як новинка уже 2012 року. Це історія про двох чоловіків (Ігоря та Лева) і двох жінок (Лізи та Ольги), чиї дороги перехрещуються в одному з київських будинків, чи, точніше, у його ліфтах. З моменту, коли ліфти несподівано зупиняються, стартують життєві перевороти усіх героїв.
Роман легко читається, подекуди сентиментальний, але водночас багатогранний, проблемний, серйозний. Письменниця порушує актуальні проблеми сьогодення – закордонне заробітчанство, продаж українок у сексуальне рабство. Також авторка зачіпає теми доброчинності, взаємодопомоги, небайдужості, гострі питання безробіття та аморальності. Через нескладність викладу, легкість подання та відповідне оформлення книжка «Ключі від ліфта» сприймається, передусім, як жіночий роман, хоч і не бульварний. Мілі Іванцовій уже вкотре вдається написати просто – про важливе. Чи не тому і має так багато читачок. Саме їх, передусім, зацікавить і цей роман.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 449 | Додав: abonement | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 1
1
Читала. Сподобалось. Рекомендую.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]