Головна » 2016 » Листопад » 3 » Книги українських авторів, які варто прочитати
19:36
Книги українських авторів, які варто прочитати

Популярна українська письменниця Лариса Денисенко називає книги, видані в Україні за останній час, які вона радить прочитати. Це п’ять книг різних авторів, різних за жанром, тематикою, стилем написання, викладом матеріалу.
Довідка:
Лариса Денисенко – українська письменниця, адвокат, правозахисник, телеведуча. Літературну кар'єру розпочала, будучи успішним юристом, перемогою в конкурсі Коронація слова (гран-прі конкурсу-2002, «Забавки з плоті та крові»). Після 15 років письменницької діяльності видала півтора десятка книг для дорослих і дітей. Вона лауреат декількох літературних премій. Книга «Танці в масках» посіла 1-е місце у рейтингу Найкраща українська книга в жанрі белетристика журналу Кореспондент за 2007 рік.
Ознайомитись з переліком книг та їх короткою характеристикою можна у статті: Литература с Ларисой Денисенко // Новое время. – 2016. – № 32. – С. 7.



Підготувала Л. Малишева

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 136 | Додав: Bibliograf | Теги: письменниці українські , Лариса Денисенко , читання , кращі книги , рейтинг | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]