ПРИКРАСИ З БІСЕРУ - 3 Вересня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Вересень » 3 » ПРИКРАСИ З БІСЕРУ
15:39
ПРИКРАСИ З БІСЕРУ

Вам подобаються кольє та браслети з бісеру? А може, ви віддаєте перевагу таким невеликим штучкам, як підвіски? Або ж ви любите прикраси для волосся, наприклад обруч або вінок? Якими б не були ваші вподобання, у книзі Вірко О. В. Український вінок та інші прикраси з бісеру. – Донецьк : «Вид-во СКІФ», 2014. – 64 с. ви обов’язково знайдете те, що вам потрібно.

У виданні містяться поетапні інструкції, а також кольорові схеми та фотографії процесу виготовлення кольє, браслета, обруча, українського вінка й підвісків. Завдяки цим детальним описам ви швидко і без проблем виконаєте всі запропоновані вироби, які з першого погляду привертають увагу своєю красою й оригінальністю. Слід зазначити, що особливе місце у виданні займає український вінок. По-перше, процес виконання такої прикраси дотепер не був описаний у жодній книзі з бісероплетіння. По-друге, зробивши запропоновані квіти та листки, ви можете перетворити їх не лише на вінок, а й на розкішний букет. Якщо Вас зацікавило це видання, запрошуємо у відділ інформації та документів виробничої тематики, де можна більш детальніше з ним ознайомитись.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 275 | Додав: texnik | Теги: підвіски , кольє , бісер , браслет | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]