Головна » 2018 » Грудень » 24 » Вольф Ерльбух.– Леонард.–Чернівці, 2017
11:56
Вольф Ерльбух.– Леонард.–Чернівці, 2017

…Леонард любив собак. Він знав про них все, розрізняв кожну породу і міг сказати, висять у таких собак вуха або стоять сторчма. І якщо Леонард говорив, що це не далматинець, то це й справді був не він.

Звичайно ж, Леонард знав, що у всіх собак гострі зуби. Власне, в цьому-то і була проблема. Якщо на вулиці йому зустрічалася нехай навіть найменша, сама слухняна собачка, вся сміливість Леонарда вмить кудись втрачалася. Він боявся!

І ось одного разу на ліжко Леонарда опустилася фея, і він тут же згадав, що в таких випадках зазвичай загадують бажання. Вгадайте, чого захотів Леонард ?!!

"Леонард" - ще одна книжка-картинка класика німецької ілюстрації Вольфа Ерльбруха що вийшла у видавництві "Чорні вівці". У 1999 р вона отримала премію "Срібний грифель". Автор – володар нагород імені І. Гутенберга і Г. Х. Андерсена, він написав книги "Ведмеже диво" і "Дрозд фрау Майер".

Всі книги Вольфа Ерльбруха допомагають дітям та їхнім батькам по-новому поглянути на світ і проблеми в ньому, краще зрозуміти себе і навколишню дійсність. "Леонард" – нова книга Ерльбруха українською мовою.

Завітайте до відділу обслуговування користувачів документами іноземними мовами та отримайте видання зі зворушливими ілюстраціями і добрим сюжетом, який обов'язково сподобаються як маленьким, так і великим користувачам, адже таку книгу дуже приємно читати всією сім'єю.

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 52 | Додав: black | Теги: Книга для сімейного читання | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]